Èxit del primer tast iber a Ullastret

Durant els dies 4 i 5 d’octubre, en el marc del 15è cap de setmana ibèric.

El primer Festival que porta per nom: Ullastret, un tast iber, va obtenir un èxit notable amb una gran afluència tant de visitants com veïns del poble.

Es tracta d’una proposta cultural organitzada per l’Ajuntament, el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret i les empreses locals.

L’objectiu d’aquesta col·laboració ha estat donar a conèixer la cultura, la tradició i la gastronomia dels indigets, un dels pobles ibers establerts al nord-est de Catalunya, els antics habitants del Puig de Sant Andreu.

Les activitats es van repartir entre la ciutat ibèrica i el nucli medieval d’Ullastret. Les visites guiades teatralitzades van ser les que van atraure més públic.

 • Programació tast iber 2017
 • Programació tast iber octubre 2015

  Ullastret prepara per al primer cap de setmana d’octubre una cita excepcional. Un tast iber on la gastronomia de la època serà la protagonista. Durant el dia es podran gaudir tastets de plats fets amb ingredients de l’època i begudes elaborades de forma artesanal (cerveses).

  Museu Ullastret
  El programa es completa amb activitats per nens tant al museu com al poble, per poder gaudir Ullastret en tota la seva esplendor.

  foto_festa_ibers

  Esteu convidats!