Rutes

Descobreix les rutes del nostre municipi: la ruta de Josep Pla, la plana agrícola, la nostra arquitectura medieval i les rutes de Wikiloc.

 • LA RUTA JOSEP PLA A ULLASTRET
 • LA PLANA AGRÍCOLA

  Itinerari circular que connecta les poblacions d’Ullastret amb Serra de Daró, Ultramort i Parlavà. Aquest itinerari permet tenir una idea de la importància de l’agricultura i la ramaderia en la creació del paisatge empordanès. Les riques terres fèrtils ja eren aprofitades pels ibers, assentats al puig de Sant Andreu, i al llarg dels mil·lennis l’agricultura s’ha hagut d’adaptar als condicionants del territori, com ara les tanques de xiprers per protegir els conreus de la tramuntana, o bé els ha hagut de modificar, com per exemple el dessecament de l’estany d’Ullastret.

  A banda, però, la ruta acosta als petits pobles que coronen les diferents elevacions de la plana.

  Consell Comarcal del Baix Empordà

 • L’ARQUITECTURA MEDIEVAL DE L’EMPORDÀ

  La ruta ressegueix part dels nuclis medievals més representatius del Baix Empordà. Patint d’Ullastret connecta els nuclis de Matajudaica, Casavells, Castell d’Empordà, la Bisbal, Vulpellac, Canapost, Peratallada, Palau-sator i tornant a Ullastret.

  Consell Comarcal del Baix Empordà

 • RUTES WIKILOC

  Es combinen rutes a peu, cicloturisme, BTT, senderisme, bici de carretera, però també curses de muntanya o córrer i fins i tot de moto.

  Wikiloc